Skip to content

Recent Articles

3
jan

Kerstcorrida Leuven 2013

Zondag 29 december 2013 stonden voor de laatste keer van 2013 een paar van onze atleten aan de start van de Kerstcorrida in Leuven. Lieve Govaerts, Luc Loddewijkx en Geert d’Union namen deel aan de 12km en Daan Pex liep de 8km.
13
dec

“Nicolas Tilman tweede junior Crosscup Luik”

Vandaag, 8 december 2013, nam ik deel aan de cross van Luik. 6.4 km met een gemiddelde van 17.4kmh.
7
dec

TTT in de krant “Het laatste nieuws”

“Vijf nieuwe gezichten bij triathlon team tienen”
2
dec

Nicolas Tilman en Jeremy Leduc winnen Run&Bike Everen.

Alweer een overwinning voor TTT in een Run&Bike, deze keer wonnen Nicolas Tilman en Jeremy Leduc hun wedstrijd te Everen.
1
dec

Daan Pex en Dieter Uyttersprot presteren in Winterduathlon Hetric Challenge

Zondag 1 december namen Daan Pex en Dieter Uyttersprot deel aan de Winterduathlon Hetric Challenge. Ze leverde allebei een mooie prestatie, Daan eindigde 8ste en Dieter eindigde 36ste. Proficiat aan beide TTT-atleten.
29
nov

Persprijs voor Lieve

Lieve Govaerts mocht “ de persprijs” in ontvangst nemen
26
nov

“Knappe overwinning van Niels Merckx op de run&bike wedstrijd in Gréz-Doiceau.”

Zaterdag 23/11/2013 kwamen enkele van onze atleten in actie tijdens de Run and Bike in Grez-Doiceau. Niels Merckx en Giles Verbeylen wonnen zo waar deze Run and Bike, de eerste zegen voor TriathlonTeamTienen is al binnen.
18
okt

Lieve (triathlon Canada)

Lieve bereikte gisteren met glans haar hoofddoel van het seizoen tijdens de volledige triathlon van Pentincton (Canada)!
18
okt

Luc Loddewijkx 1/2 Damme

Zondag 15 september stond “DenHalvenvanDamme”op het progamma. 2km zwemmen in de Damse Vaart, 94km fietsen doorheen de polders en afsluiten met 20km lopen langs diezelfde Vaart. Dit zou het kader worden om de volgende stap van mijn droom waar te maken.