sales inspiration blog van Jan Roel van Rhee www.sb-management.be


On-line sinds 25 november 2010. Nieuwste update: Zaterdag 27 november 2010
Bezoekers: 31593. Filmpjes bekeken: 17538.

Nieuwe filmpje: Triathlon Team Tienen zwemtraining 25 november 2010
Triathlon Team Tienen zwemtraining
Tienen 25/11/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
Triathlon Team Tienen Zomertraining 2010
Tienen 07/`1/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
Senior Men – 3.000 m relay – final
Zandvoorde 2/08/2009
Door: zandvoorde1

download | bekijk
Interview Bart – Ferre – Maarten Relay
Zandvoorde 2/08/2009
Door: zandvoorde1

download | bekijk
7vlFX2EW9II?hl=nl&
Tienen 21/01/2011
Door: Jan Roel

download | bekijk
robtv2
Leuven 29/09/2009
Door: Jan Roel

download | bekijk
bart swings fleet tv
Kessel-Lo 24/04/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
pupillen meisjes 1
Zandvoorde 15/05/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
seniors dames
Zandvoorde 15/05/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
seniors heren
Zandvoorde 15/05/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
miniemen meisjes 2
Zandvoorde 15/05/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
seniors dames 500m finale
Zandvoorde 14/08/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk
skeleerprijs2010 korte versie
Tienen 16/10/2010
Door: Jan Roel

download | bekijk

SB Management skeelerprijs uitgereikt in Tienen
Zaterdag 16 oktober was het weer zover, de uitreiking van de derde SB Management skeelerprijs voor RSC-Tienen. De prijs heeft sinds dit jaar als doel om de renners extra te motiveren om zoveel mogelijk wedstrijden in de Belgische competitie te rijden.

Dit is alvast supergeslaagd: van de 30 wedstrijddagen in België, reden de renners van RSC-Tienen er gemiddeld maar liefst 24, uitschieters zijn Femke Vanes en Timo Lemmens met 27 wedstrijddagen dit seizoen, proficiat!

Sinds RSC-Tienen extra programma’s heeft opgezet voor haar competitieleden, haakte dit jaar slechts 1 competitielid af, evenals vorig jaar, en ging RSC-Tienen van 4 naar 14 medailles op het BK skeeleren. Van een fantastisch resultaat gesproken, proficiat aan de renners, de ouders en alle begeleiders!

Kort filmpje van de uitreiking van de SB Management skeelerprijs: hier
Sponsor Skeelerprijs RSC-Tienen: SB Management

Volgende LIVE uitzending: 28 november VBRSF wedstrijd in Heverlee

skeelertv LIVE
28 november
13:30 Heverlee
De tweede VBRSF wedstrijd wordt ook Live uitgezonden. Het is nog niet zeker of het via een vaste internet verbinding is of via het GSM netwerk. We wachten nog op goedkeuring van de verantwoordelijke van de sporthal.

Als we via het GSM netwerk uitzenden, dan wordt de stream elk uur even onderbroken, dat ligt aan ons GSM abonnement. Deze vraagt na elke blok van 250 MB of we verder bandbreedte willen gebruiken of stoppen. Dit is een ingebouwde beveiliging van Proximus, opdat je op tijd gewaarschuwd bent als je veel verbruikt… Tot zondag 28/11! GO TO: live.skeelertv.be.

Directe links naar de Belgische skeelercompetitie
 • www.skeelertv.be, meer dan 900 wedstrijdvideo’s, interviews en trainingfilms: hier
 • SB Management skeelerprijs uitreiking 2009 + huldiging RSC-Tienen: hier
 • Sprint van Bart Swings tegen de Peugeot 5008 24/04/2010 : hier
 • BK zandvoorde 15/05/2010 : hier
 • ROB TV beeldverslag BK Zemst 16/05/2010 : hier
 • SB Management skeelerprijs uitreiking 11/09/2010 : hier
 • NIEUW Vlaams Brabants Speed Criterium 1ste manche Tienen 07/11/2010 : hier
 • NIEUW Triathlon Team Tienen zwemtraining 25/11/2010 : hier

 •  


  Tot binnenkort!

  Simon en Jan Roel

  Graag ontvangen wij jouw commentaar en suggesties: broadcast@sport-tv.be  Algemene gebruiksvoorwaarden van www.skeelerTV.be
  ©2007-2008-2009-2010 SB Management – Alle rechten voorbehouden. www.sport-tv.be is eigendom van en in beheer door SB Management. Noch deze site, noch gedeelten ervan, noch clips, noch gedeeltelijke clips, mogen worden gereproduceerd, gepubliceerd of opgeslagen in een retrieval systeem, en evenmin worden overgedragen in welke vorm of op welke wijze dan ook, elektronisch, mechanisch of door middel van fotokopieën, publicatie op andere websites, … zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. De clips van het EK 2009 zijn links naar de video’s op YouTube en dus niet downloadbaar, en werden door skeelerTV geproduceerd, in opdracht van ZRC Zandvoorde (ZRC heeft een zogenaamd exploitatierecht voor deze clips). De gebruiker mag de tekstuele elementen, video’s, bestanden en foto’s uitsluitend gebruiken voor persoonlijk gebruik op zijn eigen computer, tenzij anders vermeld. Bij een inbruik door publicatie van filmpjes op een andere website(s), zal bovendien een vergoeding van minimaal 2500 EUR worden aangerekend + advocaat- en gerechtskosten. In geval van onzekerheid over het gebruik. contacteer ons even op hier. We zijn meestal vrij soepel bij expliciet gestelde verzoeken, zolang het niet gaat over publicatie van videofilmpjes op andere websites.

  De samenstellers en de uitgever van deze site zijn zich volledig bewust van hun taak een zo betrouwbaar mogelijke informatiebron te verzorgen. Niettemin kunnen zij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventueel in deze site voorkomende onjuistheden.

  SB Management kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse schade, incidenten, bij wijze van sanctie uitgesproken schadevergoedingen, nevenschade, bijzondere schade, onrechtstreekse schade of om het even welke andere schade, weze ze materieel of immaterieel, in het bijzonder voor schade die het gevolg is van een verlies van gebruik, van gegevens of een verlies van winsten die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik of de werking van deze website, de vertraging die verband houdt met het gebruik van deze website of de onmogelijkheid deze te gebruiken, de levering of het gebrek aan levering van diensten, of voor schade die verband houdt met om het even welke informatie, software, producten, diensten en bijbehorende grafische elementen, die bekomen worden via deze website of het gevolg zijn van het gebruik van deze website, ongeacht het feit of het gaat om contractuele aansprakelijkheid, aansprakelijkheid uit onrechtmatige daad of quasi-onrechtmatige daad, of dat deze aansprakelijkheid gebaseerd is op een aansprakelijkheid zonder gebreken of andere, en dat zelfs als SB Management werd verwittigd van de mogelijkheid van dergelijke schade. Sommige landen of sommige rechtsgebieden laten de uitsluiting of de beperking van de aansprakelijkheid voor onrechtstreekse schade of nevenschade niet toe, zodat deze beperking mogelijk niet op u van toepassing is. Als u niet tevreden bent met het geheel of een deel van deze website en de algemene voorwaarden, of als u het niet eens bent met de onderhavige gebruiksvoorwaarden, bestaat uw enige verhaalsrecht erin deze website niet meer te gebruiken.

  Door het gebruik van deze website, gaat u expliciet akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden. Voor een vraag, probleem of opmerking over onze websites, neem contact op met SB Management, Leuvenselaan 191, 3300 Tienen, of mail ons even!